lunes, 20 de septiembre de 2021

Informació de la sortida "Focs artificials Lleida", 29 de setembre de 2021


Les festes de Sant Miquel de Lleida estan molt aprop, i amb elles el típic castell de focs, que aquest any anirà a càrrec de la pirotècnica Igual.

 

Aquesta és sempre una bona ocasió per practicar la fotografia de llarga exposició i captar amb les nostres càmeres la bellesa dels focs i la Seu Vella. Tothom qui vulgui acompanyar-nos en l'activitat  “Focs artificials Lleida”, programada pel 29 de setembre a les 20.30 h , es pot inscriure mitjançant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/HZbNtQzvcNvC6hJLcJS9Dr 

 

La participació és gratuïta i oberta a tothom, tot i que, en el cas que les inscripcions sobrepassin l’espai previst, la Junta es reserva el dret a donar prioritat als socis i sòcies de l’ASSOCIACIÓ AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA

 

Per aquesta sortida és imprescindible portar una càmera de fotos amb ajustos manuals, trespeus i un frontal o llanterna. A més a més us recomanem que porteu un teleobjectiu, disparador, roba d’abric, una cadira plegable i antimosquits. 

 

Tal i com es caracteritza a les nostres sortides, diverses persones de la comissió de sortides donaran suport tècnic i compositiu prèvi als companys que ho demanin. 

 

Uns dies abans de l’activitat, es confirmarà l’activitat mitjançant el grup de Whatsapp d’inscripció, el qual també servirà per donar recomanacions prèvies sobre els paràmetres de càmera, compartir el punt de localització i coordinar els vehicles. Com sempre, uns dies després de finalitzar l’activitat, eliminarem el grup de Whatsapp.


Recordeu que les properes activitats, de les què en breu enviarem la informació, son:

- “Taller d'iniciació a la macrofotografia (part pràctica)”, el 3 d'octubre.

- “Fauna salvatge al Delta”, el 9 d'octubre.


Confiem que aquesta activitat sigui del vostre interès i que ens puguem retrobar.



La Junta i la comissió de sortides,


No hay comentarios:

Publicar un comentario