viernes, 29 de octubre de 2021

Informació de la sortida fotogràfica "Un tomb per Prades i Siurana", 6 de novembre de 2021

 


Vols gaudir d’una magnífica jornada fotogràfica per la zona de Prades i Siurana?


Doncs no et perdis la sortida “Un tomb per Prades i Siurana” que els companys de la comissió de sortides de l’associació Amics de la foto de Lleida ens han preparat i que realitzarem el dissabte, 6 de novembre de 2021.

 

A les 6 h, sortirem de l’aparcament del camp de futbol de l’Atlètic Segre de Lleida per tal d’arribar a les 7 h a l’ermita de l’Abellera des d’on farem fotos durant l’albada. Desprès d’esmorzar a la plaça Major del poble, sortirem a peu, durant uns 15’, fins a la Roca Foradada.

 

Cap a les 12.45 h sortirem cap al bar del càmping de Siurana per dinar un menú tancat que consistirà en una amanida complerta, paella mixta (a repetir si es vols), postres a escollir (flam, crema catalana o iogurt), vi, aigua i cafè. Les persones que vulgueu quedar-vos a dinar (és opcional) caldrà que feu un ingrés bancari de 18 €, com a molt tard el 2 de novembre, al compte bancari de l’associació ES20 3140 0001 9400 1168 0400, indicant clarament el vostre nom i cognoms seguit del text “ - Dinar Siurana”. Caldrà enviar el justificant de pagament al correu electrònic amicsdelafotodelleida@gmail.com . Si alguna persona és al•lèrgica, vegetariana, celíaca és necesari que ens n'informeu en el moment que ens envieu el justificant. En cap cas es retornaran els diners.

 

En acabar de dinar, farem una visita pel poble i clourem la jornada fent fotos en un lloc entranyable durant la posta de sol.

 

Per la sortida és recomanable dur el següent.

-            Equip fotogràfic, gran angular per paisatge i qualsevol altre objectiu.

-            Tres peus, disparador i filtres fotogràfics.

-            Calçat còmode i roba adequada.

-            Repel•lent de mosquits.

 

Tal i com s’ha fet en altres sortides, uns dies abans de la sortida, coordinarem els vehicles per tal de minimitzar el nombre de vehicles que hi anem.

 

Com sempre, alguns integrants de la comissió de sortides estaran a la vostra disposició pels que vulguin suport fotogràfic.

 

Si estàs interessat/da en acompanyar-nos en aquesta nova sortida i ets soci o sòcia de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, et pots inscriure gratuïtament utilitzant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/GEe8GzCmvXe8h6MJmUP5Jz

 

Confiant que aquesta nova activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

 

La Junta i la comissió de sortides 


No hay comentarios:

Publicar un comentario