lunes, 6 de diciembre de 2021

Informació de la sortida "Vall d`Àger i Cellers", 12 de desembre de 2021

  



Company, companya,

Per la darrera sortida de l’any, la comissió de sortides ens ha preparat una excursió fotogràfica a Àger i Cellers.

El proper diumenge, 12 de desembre de 2021, a les 6.45 h del matí ens trobarem a l’aparcament del Camp d’Esports amb el següent programa:

   - Baronia de Sant Oïsme, arribada a les 8 h.

   - Esmorzar a l’Hotel Terradets, a les 10 h. (cadascú pagarà allí el que demani)

   - Passejada fotogràfica pel llac, fins les 12.45 h.

   - Dinar (opcional) al càmping Vall d'Àger a les 13.30 h. Cost: 20 € (més info en altre missatge)

   - Visita guiada, de 16 a 18 h, pels carrers d’Àger. Cost: 4,5 €/persona per grups de més de 20 persones i 10 €/persona per grups més petits.

   - Finalització de la jornada, 18 h.

 

Per a aquesta sortida és recomanable dur el següent: equip fotogràfic amb qualsevol objectiu, tres peus, filtres, disparador, calçat i roba adequada.

Tal i com s’ha fet en altres sortides, uns dies abans de la sortida, coordinarem el tema dels  vehicles per tal de minimitzar el nombre de vehicles que hi anem.

Com sempre, alguns integrants de la comissió de sortides estaran a la vostra disposició per qui necessiti suport fotogràfic.

Si estàs interessat/da en acompanyar-nos i ets soci o sòcia de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, et pots inscriure gratuïtament utilitzant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/FaCeVoxV0RPFmTbqHZjs3Q

 

Informació del menú de dinar, 20 €, certificat covid obligatori:

Primers (a escollir): amanida d'hivern amb arengada; escudella; trinxat amb cansalada; torrada amb escalivada i formatge de cabra o Macarrons bolognesa i gratinats

Segons (a escollir): galtes de porc al forn; llonganissa i cansalada a la brasa; conill a la cassola amb bolets; guatlles a la brasa o calamars a la romana

Postres (a escollir): crema catalana; flam amb nata; mató amb mermelada de codony; gelat de torrò o cafè.

Aigua, vi i cafè. 

 

Informació del pagament:

Abans del 9 de desembre caldrà fer l’ingrès de 24,50 € (dinar + visita ) o de 4,50 € (si només es fa la visita) al compte bancari de l’associació ES20 3140 0001 9400 1168 0400, indicant clarament el vostre nom i cognoms “ - Dinar Àger” i/o “visita”. Caldrà enviar el justificant de pagament al correu electrònic amicsdelafotodelleida@gmail.com . Si alguna persona és al•lèrgica, vegetariana, celíaca és necessari que ens n'informeu en el moment que ens envieu el justificant. En cap cas es retornaran els diners. Tingueu en compte que el preu de la visita guiada està calculat si som més de 20 persones, en cas contrari us demanarem que pagueu la diferencia.

 

Confiant que aquesta nova activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

 

La Junta i la comissió de sortides 

No hay comentarios:

Publicar un comentario