jueves, 26 de septiembre de 2019

Correfocs de la Festa Major de tardor de Lleida

 


A la comissió de sortides i junta de l’ASSOCIACIÓ AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA ens complau d’anunciar-vos una nova sortida fotogràfica, en aquest cas els Correfocs de la Festa Major de tardor de Lleida. 

Qui vulgui acompanyar-nos, quedarem el dissabte, 28 de setembre, a les 20.00 h., a l’exterior de l’establiment fotogràfic Sirera, ubicat al c/ Jaume II, 7, baixos de Lleida. Recordeu portar: roba vella (preferiblement de cotó), un barret de palla i filtres protectors pels objectius de la càmera.

Aquesta és una sortida gratuïta pels socis i amics de l’Associació. Per poder estar en contacte i coordinar-nos hem creat un grup de whatsapp per aquesta sortida. Com sempre, el grup de whatsapp l’eliminarem desprès de la sortida.

Us podeu inscriure a aquesta activitat mitjançant el següent enllaç:
https://chat.whatsapp.com/FGdgZX3ALCeGnPDvpu5crd


Tanmateix, us volem informar que tot i que en les publicacions realitzades al Whatsapp, Facebook i Instagram eren correctes, hi havia un error en l'enllaç d'inscripció que hi havia en el correu informatiu de la sortida "Actuació Castellera". L'enllaç correcte era:

https://chat.whatsapp.com/BWuucuR7lbY0VTf2vjb4dt  


Per finalitzar, recordeu que els sòcis podreu triar una fotografia d'entre totes les sortides en les què hagueu participat per l'exposició fotogràfica de l'any vinent. 

Confiant que aquesta nova sortida sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació.



No hay comentarios:

Publicar un comentario