domingo, 13 de octubre de 2019

Reserva Natural de Sebes

 

A la comissió de sortides i junta de l’ASSOCIACIÓ AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA ens complau d’anunciar-vos una nova sortida fotogràfica, en aquest cas a la “Reserva Natural de Sebes”. 

Qui vulgui acompanyar-nos, quedarem el diumenge, 27 d’octubre, a les 7.45 h., al pàrquing del camp de futbol de l’Atlètic Segre. La idea és estar-hi tot el matí i dinar a casa.

Si tenim sort, en aquesta sortida podrem fotografiar el Blauet, l’Arpella així com d’altres espècies d’aus que actualment puguin estar a la reserva. En el següent enllaç http://www.sebes.cat/ trobareu més informació de la reserva.

Per aquest sortida és necessari disposar d’un teleobjectiu.

Aquesta és una sortida pels socis i amics de l’Associació. Les places són limitades degut al reduït espai dels observatoris, motiu pel qual es la selecció dels admesos serà per ordre d’inscripció però donant prioritat als socis.

La sortida tindrà un cost de 3,5 € que es correspondrà exclusivament al cost de la xerrada informativa que ens faran al centre d’interpretació Mas del Director i a la degustació d’un tastet.

Us podeu inscriure a aquesta activitat mitjançant el següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfof2WEXy5pHQTk14PogX0ZC6e-QYjmeyuUm26kfGdY2KX0lg/viewform

 

Per finalitzar, recordeu que els socis podreu triar una fotografia d'entre totes les sortides de l’any en les què hagueu participat per l'exposició fotogràfica de l'any vinent. 

Confiant que aquesta nova sortida sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació.


 


No hay comentarios:

Publicar un comentario