lunes, 25 de noviembre de 2019

Històries de l'oli

 

A la comissió de sortides i junta de l’ASSOCIACIÓ AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA ens complau d’anunciar-vos una nova sortida fotogràfica, en aquest cas “Històries de l'oli”, a la Cooperativa de Maials.
 
Coneixeu bé el procés d'obtenció de l'oli? Doncs amb aquesta activitat fotogràfica és el que pretenem que descobriu. Durant el matí captarem amb les nostres càmeres la història de l'oliva des que es recull, de manera artesanal, a l'olivera fins que arriba al setrill; i també podreu adquirir l’oli del 1er raig. 

Qui vulgui acompanyar-nos queda convidat, el dissabte 30 de novembre a les 9.30 h., ens trobarem al pàrquing del camp de futbol de l'Atlètic Segre. La idea és estar-hi tot el matí i dinar a casa. 

Per aquest sortida podeu portar els objectius que vulgueu, però recomanem objectius curts, macros i lluminosos. Donat que l’espai interior serà reduït, es recomana no portar trespeus (trípode). 

Aquesta és una sortida gratuïta i oberta pels socis i amics de l’Associació. Les places són limitades, motiu pel qual us demanem que us inscriviu mitjançant l’enllaç que us deixem a continuació. Aquest grup específic de whatsapp serà eliminat a l’acabar.

https://chat.whatsapp.com/CtokPkhNbAz0B03TIwaajC
 

Per finalitzar, recordeu que els socis podreu triar una fotografia d'entre totes les sortides de l’any en les què hagueu participat per a l'exposició fotogràfica de l'any vinent.

Confiant que aquesta nova sortida sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario