miércoles, 20 de noviembre de 2019

Els camps dAitona vestits de tardor


 

Els companys del Grup d’Amics de la Foto d’Aitona ens han convidat a participar a la trobada fotogràfica organitzada per l’Ajuntament d’Aitona a través de “FRUITURISME” per tal de fotografiar el paisatge tardorenc i la posta de sol sobre els camps de presseguers tenyits dels colors cromàtics de la tardor.


Des de la Comissió de Sortides de l’ASSOCIACIÓ  AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, considerem que aquesta pot ser una sortida força interessant per retrobar-nos un cop més i gaudir de la fotografia amb les tonalitats dels colors dels fruiters de la plana d’Aitona en aquesta època.


El punt de trobada serà al pavelló poliesportiu d’Aitona aquest proper diumenge, 24 de novembre, a les 15.30 h.


Atès que es requereix inscripció prèvia per tal de participar en aquesta activitat, per tal que puguem fer una inscripció col·lectiva del nostre grup us agrairem que les persones que estiguin interessades ho comuniquin, abans del proper dissabte, a la Carme Vitores enviant un whatsapp al telèfon 630.047.145. També podeu fer la inscripció unint-vos al grup de whatsapp que crearem específicament per aquesta sortida i que desprès eliminarem. L’enllaç del grup de whatsapp és:

https://chat.whatsapp.com/KB6dNY8RGft2ahTrXa7bWc

 
Aquesta sortida es gratuïta i oberta a tothom i podeu venir acompanyants. Com sempre, hi haurà persones que donaran suport. Els desplaçaments es realitzaran en cotxes particulars.

Si voleu més informació podeu consultar aquestes adreces:
www.fruiturisme.info
www.fruiturisme.info/experiencia/trobada-fotografica/


 
Us esperem el proper diumenge a Aitona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario